Eksempel fra buffet sammensat efter eget onske - Ballast.dk

Sammensæt din egen buffet...

Sammensæt selv din buffet udfra nedenstående muligheder. Tag evt. udgangspunkt i en af de eksisterende menuer og tilpas den, så den bliver helt, som du har lyst til. Kontakt os for pris.

FORRETTER:
  • Oksecappacio m/parmasanflager og trøffelolie

  • Hvid fisketartar m/lime og koriander

  • Laksetartar m/krydderurter og appelsin lagt på salatblade

  • Italiensk tunmousse på bund af rucula

  • Varmrøget laks m/agurke-dildcreme

  • Ruller af gravet oksekød rullet om glasnudler og peanuts

  • Ovnbagt laks og torsk i terrine m/fennikel

  • Aubergineruller med pinjekerne-basilikumpesto

  • Fyldte svampe med parmasan

  • Vitello Tonnato

  • Krabbesalat m/kokos, mango og koriander. Serveres på rucula

  • Skaldyrssalat med tomat og chili-limedressing




HOVEDRETTER:

Priskategori 1:
  • Kamsteg marineret i rødvin m/forårsløg-rabarber kompot

  • Taikymarineret mørbrad m/stegte kinesiske svampe og forårsløg

  • Kyllingebryst i Noilly Pratt creme m/østershatte og rødløg

  • Helstegt oksefilet marineret i urter

  • Lammefrikadeller m/feta, salvie og mynte

  • Kyllingebryster fuldt m/soltørret tomattapanade, bagt i tomatcreme

  • Helstegt lammekølle m/hvidløg og rosmarin


Priskategori 2:

  • Kalvesteg stegt m/rosmarin og sennep m/kompot af æbler-løg

  • Rosa stegt andebryst m/bær

  • Urtemarineret oksemørbrad m/blandet svampe

  • Lammecuvette m/hvidløg-basilikum og kapers

  • Esdragon-citron bagt laks lagt på en bund af spidskål

  • Saltimbocca kalve ruller

  • Tynde skiver af kalvetyksteg stegt m/trøffelolie, lagt på rucula og semidried tomater


TILBEHØR:
  • Kartofler bagt m/blåskimmelost og olivenolie

  • Pasta salat m/peber-oliven, smagt til med sennep

  • Kold marineret grillede grøntsager i hvidløg

  • Ristet blomkålssalat m/cashewnødder

  • Klassisk cæser salat m/croutons og parmasan

  • Brun bulgur m/mango og mynte

  • Hvedekornssalat m/abrikoser-spinat-appelsin

  • 3 i en bønnesalat m/balsamicodressing

  • Vandmelonsalat m/rødløg-feta og koriander

  • Mormors´ med et twist

  • Kartoffelsalat m/dild og kapersdressing

  • Bulgur á la tabuleh

  • Bagte rodfrugter vendt i estragon

  • Limabønner i en tapanade af soltørret tomat

  • Kartoffel-rødbedesalat m/peberrod

  • Grønne bønner m. mynte-hasselnøddepasta

  • Marinerede oliven i fennilke-citron

  • Pastasalat m/basilikumcreme

  • Ovnstegte kartofler m/timian

  • Coleslaw m/rød karrycreme

  • Bagte kartofler m/rucula-citronolie og pinjekerner og høvlet parmasan

  • Sesam marineret kål m/chili og peanuts

  • Ricottalasagne med spinat

  • Fennikel-appelsin salat med honning

  • Grøn salat med jordbær og urter

  • Dampet årstidens grønt vendt med gorgenzola og parmasanost

  • Fennikel-agurke tzaziki

  • Babyspinat og mix små salater m/pærer, advokado, primadonna ost og gorgenzola, pinjekerner og citron-limedressing.

  • Kartoffel-rodfrugter, oliven indbagt i butterdej

  • Små asparges kartofler vendt i let dildcreme

  • Pastasalat m/ grillet citron, oliven og parmesanost


DESSERTER:

  • 2 gode oste m/druer og vanilie kogte abrikoser (ex. Bella donna)

  • Gorgenzolacreme m/peberfrugt salsa & god Saybeone m/tørrede frugter i sirup

  • Gedeostekugler rullet i smørstegte valnødder & manchego m/rødvins kogte pærer

  • Passionsfrugt cheesecake m/hindbærculis

  • Mascarponekage m/årstidens bær

  • Marcipanbagte æbler m/kanel creme

  • Hindbærfragelité

  • Frugtsalat med bl. kiwi, figner, og ristede mandler, hertil en kokos-kvarkcreme

  • Små sprøde tærter med frugter og ristede mandelflager

  • Jordbærkage (årstidsbestemt)

  • Bagte frugter m/vanilieflødeskum og nødder

  • Chokoladekage med friske frugter

  • Vamset kokoskage med rom marineret ananas

  • Tiramisu med jordbær


Udskriv ballast.dks samlede udvalg af mad og drikke i pdf-format her

Udskriv buffetudvalget   Udskriv buffetudvalget i pdf-format

  Udskriv vores udbud i pdf-format udskriv vort samlede udvalg i pdf-format bogmærk denne side bogmærk denne side send denne side til en ven kontakt ballast.dk kontakt os